Robi on tour @KdB Cup

Met onze duurzame Robi Professional watertaps zorgden we op de Kevin De Bruyne Cup voor een betere hydratatie voor spelers en begeleiders!

De Kevin De Bruyne Cup, een internationaal hogelijk gewaardeerd jeugdtornooi U15, streek het weekend van 1-2 juni opnieuw neer in Drongen.

Robi Professional was erbij en mocht verschillende duurzame professionele watertaps plaatsen zodat spelers en begeleiders steeds toegang hadden tot voldoende smaakvol water en zodoende hun hydratatie perfect op peil konden houden. Want een betere hydratatie zorgt nu eenmaal voor betere resultaten.

En voetbalclubs, en bij uitbreiding alle sportclubs, weten dat maar al te goed.

Het is natuurlijk erg belangrijk dat dit veilig en onder de meest perfecte hygiënische omstandigheden geplaatst wordt en dus lag de samenwerking met Robi Professional voor de hand.

Eentje waar we ontzettend trots op zijn.

De eisen van de verschillende internationale en nationale topclubs zijn immers niet min, ze beseffen het belang van een totale professionele omkadering, niet in het minst ook voor de jeugd. Zij zijn per slot van rekening de toekomst van morgen.

De watertaps werden gretig en enthousiast gebruikt door alle ploegen; de gepersonaliseerde flessen, niet enkel op clubniveau, maar ook nog eens van het rugnummer voorzien zodat elke speler steeds zijn eigen fles ter beschikking had, waren de spreekwoordelijke kers. Als je iets doet, doe het dan meteen goed, moet zowat het adagio van de organisatie van de KdB Cup zijn. Hulde dus en diepe buiging!

Dankzij de Robi watertaps werden op de KdB Cup duizenden wegwerpverpakkingen vermeden. En als het op een hoogstaand tornooi als dit kan, kan het overal! Dus vanaf nu geen excuses meer voor de voetbalsector om nog wegwerpflessen te gebruiken!

Wil jij ook zo’n hygiënische en robuuste watertap met smaakvol gefilterd water voor jouw sportclub?

Geniet tot 1 juli 2024 van ons uniek aanbod, een Robi Wall à € 975 (inclusief filter en accessoires, exclusief BTW en installatie) en begin op een duurzame en efficiënte manier aan het nieuwe sportseizoen!

Contacteer ons via sales@robiwater.be of bel 09/277.02.15!