Robi op Smaakhaven in Antwerpen

Vandaag werd in Antwerpen het project Smaakhaven voorgesteld door Toerisme Vlaanderen. Smaakhaven wordt een culinair belevingscentrum dat dé thuishaven van gastronomisch Vlaanderen zal worden en een open huis waar smaakmakers, culinaire ondernemers en liefhebbers kunnen kijken, proeven, experimenteren, leren en ontmoeten.

Tijdens de Voorproefdag op zondag 6 en maandag 7 oktober konden pers, ondernemers, culinaire experten en lokale bewoners een kijkje achter de schermen nemen en wordt voor het eerst formeel het project toegelicht aan de diverse stakeholders. Smaakhaven zal in 2029 zijn deuren open in het voormalige Loodswezengebouw en de boeienloods op de Antwerpse Scheldekaaien.

Tal van Vlaamse innovatieve culinaire ondernemers zetten mee hun schouders onder het project, waaronder ook Robi. Samen met de Siroperie boden we de pers en bezoekers een lekker glas fris water of frisdrank aan.

Samen met onze bestaande horecaklanten geloven wij dat getapt water ook in de horeca dé toekomst is. Dankzij een goedkopere inkoopprijs, de besparing van ruimte, energie en werk én het gebruiksgemak, geven wij elk flessenwater het nakijken.

En voor wie er nog aan zou twijfelen: dankzij onze expertise in drinkwaterbehandeling bepaal je zelf de smaak van het drinkwater in je horecazaak.

Ontdek hier meer over onze oplossingen voor de horeca.