Wintercircus opent de deuren en Robi Professional is erbij

Het Wintercircus is een bedrijvige technologiehub met ecosysteem dat draait rond innovatie. We zijn dan ook erg verheugd dat onze professionele watertaps hier hun steentje aan mogen bijdragen!

‘Never stop wondering’, stop nooit met verwonderd zijn: die slogan hangt in het vernieuwde Wintercircus dat deze week officieel opent.  Dé ingesteldheid bij deze nieuwe plek? Blijf nieuwsgierig naar wat je nog nooit hebt gezien, zoals wanneer je naar het circus gaat.

Want tot voor de Tweede Wereldoorlog was dit dé plek in Gent om circusartiesten aan het werk te zien. Dat spektakel komt nu terug in een hedendaags jasje. Zo zal er een theaterstuk te zien zijn geschreven door artificiële intelligentie, komt er een concert waar robots met licht en beweging inspelen op live cellomuziek en werkt installatiekunstenaar Dries Depoorter aan een verrassend project.

Daarnaast zal je ook je sportieve beentje kunnen voorzetten in de Wintercircus Arena met onder andere spinning of yoga. Wie zijn brein graag wil prikkelen, kan deelnemen aan grootschalige lezingen over de impact van technologie op onze samenleving. De rode draad doorheen al die activiteiten? Iets zien dat je nog nooit hebt gezien!

Wie het meer op het gemak wil doen, kan er gewoon iets drinken of eten. Want het Wintercircus wordt pas een echte trekpleister door de hoogstaande horecazaken. Je vindt er verschillende Gentse zaken die zichzelf al bewezen hebben in onze stad. In de Arena zit je bovendien op het tofste binnenterras van Gent en op het dakterras geniet je van een fenomenaal uitzicht op de 3 torens.

En bovenal zorgen onze professionele watertaps voor een gepaste en hedendaagse manier van hydratatie, zonder onnodig gebruik van verpakt en getransporteerd flessenwater! Zeer op zijn plaats dus in deze eigentijdse technologiehub met ecosysteem dat draait om innovatie!

👉 Meer weten over de geschiedenis van het gebouw? Lees er alles over op stad.gent/geschiedeniswintercircus